Consilier superior – Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură - Centrul Judeţean BrăilaConsilier superior

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Judeţean Brăila

6 martie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură – Centrul Judeţean Brăila organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție, temporar vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior, în cadrul Centrului Local Brăila.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 13 martie 2019, ora 16:00: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 19 martie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Centrului Judeţean Brăila al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, din Brăila, Calea Călăraşilor nr. 50, telefon 0725.224.703.

descarca: 19-03-06-11-07-37Anunt_concurs_APIA_Braila.pdf 517KB PDF

Apply for this Job