Consilier superior – Agenţia de Plăţi și Intervenţie pentru Agricultură - Centrul Judeţean ArgeşConsilier superior

Agenţia de Plăţi și Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Argeş

16 februarie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia de Plăţi și Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Argeş organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție temporar vacantă, de consilier superior din cadrul Biroului Inspecţii.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 01 martie 2017, ora 10:00 – proba scrisă;
  • data și ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul APIA din Pitești, str. Armand Călinescu nr. 44, si la telefon 0248.210.536, interior 105/106.

Apply for this Job