Consilier superior – Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale, BucureştiConsilier superior

Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale, Bucureşti

11 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale, Bucureşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier, clasa I, gradul profesional superior din cadrul Serviciului Informatic.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime minimă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, minimum 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 28 august 2017, ora 11:00: proba scrisă;
  • 28 august 2017: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Condiţiile de participare la concurs, bibliografia stabilită şi actele necesare pentru dosarul de concurs se afişează la sediul Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale, din Bucureşti, Bulevardul Libertăţii nr. 12A, sectorul 5, telefon: 021/311.42.08.

Apply for this Job