Consilier superior (2 posturi) – Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor BotoşaniConsilier superior (2 posturi)

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Botoşani

18 martie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează:

 1. consilier, clasa I, gradul profesional superior, în cadrul Serviciului Economic și Administrativ;
 2. consilier, clasa I, gradul profesional principal, în cadrul Circumscripției Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Darabani.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • consilier, clasa I, gradul profesional superior, în cadrul Serviciului Economic și Administrativ:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.
 • consilier, clasa I, gradul profesional principal, în cadrul Circumscripției Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Darabani:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental științe biologice și biomedicale, ramura de știință medicină veterinară, domeniul de licență medicină veterinară, specializarea medicină veterinară;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 18 aprilie 2019, ora 11:00: proba scrisă;
 • 22 aprilie 2019, ora 11:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Botoşani din str. Tudor Vladimirescu nr. 17, tel. 0231/512.766.

Apply for this Job