Consilier superior (2 posturi) – Agenţia Naţională pentru Zootehnie „Prof. Dr. G.K. Constantinescu” din BaloteștiConsilier superior (2 posturi)

Agenţia Naţională pentru Zootehnie „Prof. Dr. G.K. Constantinescu” din Balotești

31 august 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia Naţională pentru Zootehnie „Prof. Dr. G.K. Constantinescu” din Balotești, Județul Ilfov, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, de:

 1. consilier, grad profesional superior la Oficiul Judeţean de Zootehnie Alba;
 2. consilier, grad profesional superior la Biroul Zonal Galaţi – Tulcea.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • consilier grad profesional superior la Oficiul Judeţean de Zootehnie Alba:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 7 ani.
 • consilier grad profesional superior la Biroul Zonal Galaţi – Tulcea:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul zootehnic;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 02 octombrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
 • data şi ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relații suplimentare se pot obţine la sediul Agenţiei Naţionale pentru Zootehnie „Prof. dr. G.K. Constantinescu”, șos București Ploiești km 18,2, Balotești, Județul Ilfov sau la telefon: 021/350.10.21.

Apply for this Job