Consilier superior (2 posturi) – Agenţia de Plaţi şi Intervenţie pentru Agricultură - Centrul Judeţean OltConsilier superior (2 posturi)

Agenţia de Plaţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Olt

14 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia de Plaţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Olt organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante de :

  1. consilier, clasa I, grad profesional superior – Centrul Local Corabia;
  2. consilier, clasa I, grad profesional superior – Serviciul Autorizare Plăți.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 21 mai 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 27 mai 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Centrul Judeţean Olt, din Slatina, Str. Arcului nr. 20, telefon 0249/411.244.

Apply for this Job