Consilier superior (2 posturi) – Agenţia de Plaţi şi Intervenţie pentru Agricultură Centrul Judeţean BihorConsilier superior (2 posturi)

Agenţia de Plaţi şi Intervenţie pentru Agricultură Centrul Judeţean Bihor

21 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia de Plaţi şi Intervenţie pentru Agricultură Centrul Judeţean Bihor organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier, clasa I, grad profesional superior – 2 posturi.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 10 august 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenţiei de Plaţi şi Intervenţie pentru Agricultură Centrul Judeţean Bihor, din Oradea, str. Matei Corvin nr. 1, telefon 0259/477.037.

Apply for this Job