Consilier superior (2 posturi) – Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială VâlceaConsilier superior (2 posturi)

Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Vâlcea

14 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Vâlcea organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior (2 posturi).

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în științe economice;
  • vechime în muncă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani.

Rectificare conform MO, partea a III-a, nr. 1094/27.07.2017.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 17 august 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • data si ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agentiei Judetene pentru Plati si Inspectie Sociala Vâlcea, telefon 0350.409.983.

Apply for this Job