Consilier superior – Agenția pentru Plăti și Intervenție pentru Agricultura - Centrul Județean ArgeșConsilier superior

Agenția pentru Plăti și Intervenție pentru Agricultura – Centrul Județean Argeș

10 aprilie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenția pentru Plăti și Intervenție pentru Agricultura – Centrul Județean Argeș, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției publice de execuție, temporar vacante, de consilier superior din cadrul Biroului IT – LPIS.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul fundamental: științe inginerești sau științe sociale;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 17 aprilie 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 23 aprilie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Argeș, cu sediul în Pitești, Str. Armand Călinescu, nr. 44, telefon 0248/210.536, interior 105, 106.

Apply for this Job