Consilier superior – Unitate Administrativ-Teritorială - Comuna TătăranuConsilier superior

Unitate Administrativ-Teritorială – Comuna Tătăranu

8 februarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Unitate Administrativ-Teritorială – Comuna Tătăranu, Județul Vrancea, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • nivelul studiilor – studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul de licență contabilitate, programul de specializare contabilitate și informatică,
  • vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 11 martie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relații suplimentare se obțin la sediul U.A.T. Tătăranu, cu sediul în comuna Tătăranu, Str. Principală nr. 96, judeţul Vrancea, telefon 0237/248.005, e-mail: primariatataranu@yahoo.com.

Apply for this Job