Consilier superior – Casa Judeţeană de Pensii CovasnaConsilier superior

Casa Judeţeană de Pensii Covasna

11 ianuarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Casa Judeţeană de Pensii Covasna organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier superior la Compartimentul Accidente de muncă și boli profesionale.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă inginerești;
  • vechime în specialitate necesară exercitării funcției publice de minimum 7 ani;
  • cunoștințe operare PC – nivel bază, dovedite cu documente emise în condițiile legii, care să ateste aceste competențe;
  • cunoștințe limba engleză – nivel bază, dovedite cu documente emise în condițiile legii, care să ateste aceste competențe.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 30 ianuarie 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 11 februarie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Casei Judeţene de Pensii Covasna, Sfântu Gheorghe, str. Gen. Grigore Bălan nr. 14, telefon 0267/310.535/20.

Apply for this Job