Consilier superior – Primăria Municipiului BacăuConsilier superior

Primăria Municipiului Bacău

27 august 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Bacău organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior – Serviciul Drumuri Reţele şi Iluminat Public.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, ramura de ştiinţă: construcţii civile, construcţii hidrotehnice, căi ferate
  • drumuri şi poduri, instalaţii;
  • vechime minimum 9 am în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice;
  • nivel mediu de utilizare a calculatorului;
  • să îndeplinească condiţiile prevăzute la art. 54 din Legea nr. 188/1999, republicată, cu modificările ulterioare.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 25 septembrie 2018, ora 11:00: proba scrisă;
  • 01 octombrie 2018: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Bacău din Bacău, str. Mărășești nr. 6, Județul Bacău, telefon 0234/581.849.

Apply for this Job