Consilier superior – Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor IalomiţaConsilier superior

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Ialomiţa

31 august 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Ialomiţa organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție, vacante de consilier grad profesional superior din cadrul Serviciului Oficial Sănătate și Bunăstare Animală.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental ştiinţe biologice şi biomedicale, ramura de ştiinţă medicină veterinară, domeniul de licenţa medicină veterinară, specializarea medicină veterinară;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 01 octombrie 2018, ora 10.00: proba scrisă;
  • 03 octombrie 2018, ora 10.00: interviul.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obține la sediul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, din str. Lacului nr. 12, Slobozia, Județul Ialomiţa telefon: 0243/232.069, interior 236.

Apply for this Job