Consilier superior – Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a județului Suceava



Consilier superior

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a județului Suceava

9 noiembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a județului Suceava organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de consilier, grad profesional superior la Compartiment buget şi ordonanţări.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesară exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 28 noiembrie 2018, ora 16.00, data limită pentru depunerea dosarelor;
  • 10 decembrie 2018, ora 11.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se pot obține la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava din Municipiul Suceava, bd. George Enescu nr. 16, telefon: 0330/401.068, interior 167.

Apply for this Job