Consilier superior – Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piteşti, județul ArgeșConsilier superior

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piteşti, județul Argeș

24 august 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piteşti, județul Argeș, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional superior, din cadrul Serviciului Financiar, Contabilitate, Achiziţii Publice, Informatică, Administrativ.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul 1T;
  • vechime în specialitatea studiilor necesară exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 12 septembrie 2018: termenul limită de depunere a dosarelor;
  • 27 septembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 02 octombrie 2018, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piteşti, cu sediul în bd. I.C. Brătianu nr. 56, Piteşti, judeţul Argeş, telefon 0372.030.420, interior 106.

Apply for this Job