Consilier sprincipal – Primăria Comunei ModeluConsilier sprincipal

Primăria Comunei Modelu

20 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Modelu, judeţul Călăraşi, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției publice de execuție vacante de consilier, clasa I, gradul profesional principal – Compartimentul Registru Agricol.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, specializarea administraţie publică,
  • vechimea în specialitatea studiilor de minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 22 august 2017, ora 10.00: proba scrisă;
  • 24 august 2017, ora 13.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relații suplimentare se pot obţine la Primăria Comunei Modelu, Str. Plopilor nr. 12, judeţul Călăraşi, telefon 0245/312.553.

Apply for this Job