Consilier și referent (2 posturi) – Primăria Comunei ŞiriaConsilier și referent (2 posturi)

Primăria Comunei Şiria

13 martie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Şiria, judeţul Arad, cu sediul în localitatea Şiria, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează:

 1. consilier, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Biroului financiar contabil;
 2. referent, clasa III, grad profesional superior în cadrul Compartimentului de asistenţă socială şi autoritate tutelară.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • consilier, clasa I, grad profesional asistent:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul ştiinţe economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: minimum 1 an.
 • referent, clasa III, grad profesional superior:
  • studii liceale, respectiv studii medii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: minimum 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 13 aprilie, ora 10.00, proba scrisă;
 • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul la sediul Primăriei Comunei Şiria, Str. 85 Infanterie, nr. 184, judeţul Arad, telefon 0257/531.101, fax 0257/531.449, e-mail: primariasiria@yahoo.com.

Apply for this Job