Consilier și referent (2 posturi) – Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor TeleormanConsilier și referent (2 posturi)

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Teleorman

14 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Teleorman organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, după cum urmează:

 1. consilier, clasa I, grad profesional asistent;
 2. referent, clasa III, grad profesional superior.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • consilier, clasa I, grad profesional asistent:
  • studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul de licenţă medicină veterinară;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an.
 • referent, clasa III, grad profesional superior:
  • studii medii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat, în domeniul veterinar;
  • vechimea minimă în specialitatea studiilor necesară exercitării funcţiei publice – de 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 05 septembrie 2017, ora 11.00: proba scrisă;
 • 08 septembrie 2017, ora 11.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Teleorman, telefon 0247/319.638.

Apply for this Job