Consilier și referent (2 posturi) – Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor CovasnaConsilier și referent (2 posturi)

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Covasna

12 aprilie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Covasna organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează:

 1. consilier clasa I, grad profesional superior în cadrul Serviciului Catagrafie, Autorizare, înregistrare și Evidență Informatizată;
 2. referent, clasa III, grad profesional superior în cadrul Compartimentului Comunicare, Registratură – Arhivă.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • consilier clasa I, grad profesional superior în cadrul Serviciului Catagrafie, Autorizare, înregistrare și Evidență Informatizată:
  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare dc lungă durată absolvite cu diplomă dc licență sau echivalentă în domeniul fundamental matematică și științe ale naturii, ramura de știință Chimie Și inginerie chimică, domeniul de studii universitare inginerie chimică, domeniul de licență inginerie chimică;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.
 • referent, clasa III, grad profesional superior în cadrul Compartimentului Comunicare, Registratură – Arhivă:
  • studii liceale, respectiv studii medii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 14 mai 2019, ora 10.00 – proba scrisă;
 • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obține la Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Covasna, din Sfântu Gheorghe, Str. Ciucului nr. 149, telefon 0267.351.712, interior 105.

Apply for this Job