Consilier și referent (2 posturi) – Direcţia Sanitară Veterinară şi pentni Siguranţa Alimentelor BrăilaConsilier și referent (2 posturi)

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentni Siguranţa Alimentelor Brăila

20 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentni Siguranţa Alimentelor Brăila organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminata a funcțiilor publice de execuție, vacante, din cadrul Serviciului Laboratorul Sanitar Veterinar și pentru Siguranța Alimentelor, după cum urmează:

 1. consilier, clasa I, grad profesional superior;
 2. referent, clasa III, grad profesional superior.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • consilier, clasa I, grad profesional superior:
  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul fundamental științe biologice și biomedicale, ramura de știință medicină veterinară, domeniul de licență medicina veterinară, specializarea medicină veterinară;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani.
 • referent, clasa III, grad profesional superior:
  • studii liceale, respectiv studii medii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat – profil veterinar;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 20 iunie 2019, ora 11:00: proba scrisă;
 • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Brăila, calea Galaţi nr. 344, şi la nr. de telefon 0239.610.689, office-braila@ansvsa.ro.

Apply for this Job