Consilier şi poliţist local (2 posturi) – Primăria Orașului IneuConsilier şi poliţist local (2 posturi)

Primăria Orașului Ineu

21 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Orașului Ineu, Județul Arad organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, astfel:

  1. consilier, clasa I, grad profesional superior la Compartimentul impunere şi inspecţii fiscale;
  2. poliţist local, clasa I, grad profesional debutant la Serviciul poliţie locală.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • consilier, clasa I, grad profesional superior:
    • studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul de licenţă – ştiinţe economice.
  • poliţist local, clasa I, grad profesional debutant:
    • studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul de licenţă: ştiinţe economice, aviz psihologic pentru permis de portarmă şi carnet de conducere categoria B.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 21 august 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 23 august 2017, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Orașului Ineu din str. Republicii, nr.5, Județul Arad, telefon: 0257/511.550, interior 127 și 139.

Apply for this Job