Consilier și polițist local (2 posturi) – Primăria Comunei DângeniConsilier și polițist local (2 posturi)

Primăria Comunei Dângeni

21 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Dângeni, Județul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de execuție, vacante, astfel:

  1. consilier, clasa I, grad profesional asistent – în Compartimentul Serviciul Public Local de Evidenţă a Persoanelor din Aparatul de Specialitate al Primarului Comunei Dângeni;
  2. poliţist local, clasa I, grad profesional asistent în Compartimentul Serviciul Public de Poliţie Locală din Aparatul de Specialitate al Primarului Comunei Dângeni.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitate studiilor necesare ocupării postului: 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 21 august 2017, ora 10.00: proba scrisă;
  • 23 august 2017, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Dângeni, Județul Botoșani din str. Principală, nr. 1, telefon: 0231/571.085.

Apply for this Job