Consilier și inspector (2 posturi) – Unitatea Administrativă Comuna Coteşti, judeţul VranceaConsilier și inspector (2 posturi)

Unitatea Administrativă Comuna Coteşti, judeţul Vrancea

8 aprilie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Unitatea Administrativă Comuna Coteşti, judeţul Vrancea, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor publice de execuție, temporar vacante, după cum urmează:

 1. consilier, clasa I, grad profesional superior – Compartiment Financiar Contabil, Executare Silită și Achiziții Publice (pe o perioadă de 10 luni);
 2. inspector, clasa I, grad profesional asistent – Compartimentul Registru Agricol, Urbanism și Cadastru (pe o perioadă de 1 an și 7 luni).

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • consilier, clasa I, grad profesional superior – Compartiment Financiar Contabil, Executare Silită și Achiziții Publice (pe o perioadă de 10 luni):
  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minimum 7 ani.
 • inspector, clasa I, grad profesional asistent – Compartimentul Registru Agricol, Urbanism și Cadastru (pe o perioadă de 1 an și 7 luni):
  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 24 aprilie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
 • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 8 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Comunei Coteşti, judeţul Vrancea, telefon: 0237/252.111.

Apply for this Job