Consilier şi inspector (2 posturi) – Primăria Oraşului Bolintin Vale, judeţul GiurgiuConsilier şi inspector (2 posturi)

Primăria Oraşului Bolintin Vale, judeţul Giurgiu

6 iulie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Oraşului Bolintin Vale, judeţul Giurgiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de execuţie vacante, după cum urmează:

  1. consilier, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Serviciului Public de Asistenţă Socială;
  2. inspector, clasa I, grad profesional debutant în cadrul Serviciului Arhitect Şef, Compartimentul Investiţii şi Lucrări Publice.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • consilier, clasa I, grad profesional debutant:
    • studii universitare absolvite cu diplomă de licenţă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul de studii știinţe administrative sau juridice, asistenţă socială.
  • inspector, clasa I, grad profesional principal:
    • studii universitare absolvite cu diplomă de licenţă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţe administrative.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 06 august 2018, ora 10.00: proba scrisă;
  • 09 august 2018, ora 11.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăria Oraşului Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, tel./fax 0246.271.187 sau 0246/270.990.

Apply for this Job