Consilier și inspector (2 posturi) – Primăria Comunei Măciuca, Judeţul VâlceaConsilier și inspector (2 posturi)

Primăria Comunei Măciuca, Judeţul Vâlcea

15 februarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Măciuca, Judeţul Vâlcea, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiilor publice de execuție, temporar vacante după cum urmează:

 1. consilier, clasa I, grad profesional principal – Compartimentul Contabilitate, Impozite și Taxe Locale și Achiziții Publice;
 2. inspector, clasa I, grad profesional principal – Compartimentul Registru Agricol.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • consilier, clasa I, grad profesional principal – Compartimentul Contabilitate, Impozite și Taxe Locale și Achiziții Publice:
  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul de licență economic, respectiv domeniul de licență economie sau management;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani.
 • inspector, clasa I, grad profesional principal – Compartimentul Registru Agricol:
  •  studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul științe juridice, specializarea drept sau științe administrative;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 22 februarie 2019: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
 • 19 martie 2019, ora 10.00 – proba scrisă;
 • 21 martie 2019, ora 10.00 – proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Măciuca, Satul Oveşelu nr. 31, Judeţul Vâlcea, telefon 0250/769.706, e-mail: primaria_maciuca@yahoo.com.

Apply for this Job