Consilier și inspector (2 posturi) – Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială AradConsilier și inspector (2 posturi)

Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Arad

27 iulie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Arad organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează:

 1. consilier, clasa I, grad profesional superior – Compartimentul Economic, Financiar, Resurse Umane, Administrativ şi Achiziţii Publice;
 2. inspector, clasa I, grad profesional superior – Serviciul Beneficii de Asistență Socială, Programe de Servicii Sociale, Incluziune Socială, Egalitate de Șanse.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • consilier, clasa I, grad profesional superior:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul economic;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 7 ani.
 • inspector, clasa I, grad profesional superior:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul economic, juridic sau științe inginerești;
 • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 7 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 05 septembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
 • 07 septembrie 2018, ora 12:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Arad, telefon 0257/280.157, interior 105.

Apply for this Job