Consilier şi auditor (3 posturi) – Autoritatea Națională Fitosanitară VoluntariConsilier şi auditor (3 posturi)

Autoritatea Națională Fitosanitară Voluntari

26 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Autoritatea Națională Fitosanitară Voluntari, Judeţul Ilfov organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, după cum urmează:

 1. consilier juridic superior – 1 post în cadrul Compartimentului juridic;
 2. consilier superior -1 post în cadrul Serviciului financiar-contabilitate;
 3. auditor superior – 1 post în cadrul Compartimentului audit public intern.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • consilier juridic superior:
  • studii universitare de drept absolvite cu diplomă de licenţă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în drept şi vechime în specialitatea studiilor de cel puţin 9 ani.
 • consilier superior:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţe economice şi vechime în specialitatea studiilor de cel puţin 9 ani.
 • auditor superior:
  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţe economice şi vechime în specialitatea studiilor de cel puţin 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 29 august 2017: proba scrisă;
 • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Autorității Naționale Fitosanitare, din Voluntari, Bd. Voluntari nr. 11, Județul Ilfov, telefon 021/270.32.54.

Apply for this Job