Consilier S asistent – Primăria Comunei Oșorhei, Județul BihorConsilier S asistent

Primăria Comunei Oșorhei, Județul Bihor

14 iunie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Oșorhei, Județul Bihor organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, studii superioare, grad profesional asistent, din cadrul Compartimentului Stare Civilă.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență din domeniul juridic sau administrație publică;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice – 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 16 iulie 2019, ora 10.00: proba scrisă;
  • 18 iulie 2019, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Oșorhei din Oșorhei, nr. 71, Județul Bihor, telefon 0259/313.213.

Apply for this Job