Consilier, referent (3 posturi) – Primăria Comunei SoleștiConsilier, referent (3 posturi)

Primăria Comunei Solești

18 martie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Solești, Județul Vaslui, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, astfel:

• funcția publică de execuție de consilier, clasa I, grad profesional principal, Compartiment contabilitate, ID 211612;
• funcția publică de execuție de referent, clasa III, grad profesional superior, Serviciul voluntar pentru situații de urgență, ID 211620;
• funcția publică de execuție de referent, clasa III, grad profesional superior, Compartiment urbanism, ID 450765.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

 • Pentru funcția publică de execuție de consilier, clasa I, grad profesional principal, sunt necesar de îndeplinit următoarele condiții:
  studii superioare, finalizate cu diplomă de licență, în specialitatea economie, finanțe, administrație publică;
  condiția minimă de vechime în specialitatea studiilor necesare participării la concursul de recrutare – 5 ani pentru ocuparea funcției publice de execuție de grad profesional principal din clasa I;
  cunoștințe operare calculator, modul mediu – Excel, Word, Internet, Explorer.
 • Pentru funcțiile publice de execuție de referent, clasa III, grad profesional superior, sunt necesar de îndeplinit următoarele condiții:
  studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat;
  condiția minimă de vechime în specialitatea studiilor necesare participării la concursul de recrutare – 7 ani pentru ocuparea funcției publice de execuție de grad profesional superior din clasa III;
  cunoștințe operare calculator, modul mediu – Excel. Word, Internet Explorer.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

 • 22 aprilie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
 • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Soleşti, cu sediul în localitatea Soleşti, judeţul Vaslui, telefon: 0771186150, e-mail: comunasolesti@yahoo.ro.

Apply for this Job