Consilier principal – Primăria Orașului Șomcuta MareConsilier principal

Primăria Orașului Șomcuta Mare

21 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Orașului Șomcuta Mare, Județul Maramureș organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, grad profesional principal cu atribuţii în cadrul Biroului Achiziţii Investiţii şi Proiecte.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • minimum 5 ani vechime în specialitatea studiilor – studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă de licenţă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul Ştiinţelor Economice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 22 august 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 24 august 2017, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Orașului Șomcuta Mare, din str. Someș Nr. 17, Șomcuța Mare, Judeţul Maramureș, telefon 0262/280.055.

Apply for this Job