Consilier principal – Primăria Oraşului RecaşConsilier principal

Primăria Oraşului Recaş

21 iulie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Oraşului Recaş, Judeţul Timiş, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, grad profesional principal la Serviciul economic.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă în domeniile: contabilitate;
  • cunoştinţe de programare/operare pe calculator (necesitate şi nivel): Microsoft Office – nivel mediu;
  • vechime în specialitatea studiilor: minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 22 august 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 24 august 2017, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Compartimentul Resurse Umane din cadrul Primăriei Oraşului Recaş şi la nr. de telefon 0356.177.278.

Apply for this Job