Consilier principal – Primăria Municipiului SuceavaConsilier principal

Primăria Municipiului Suceava

4 mai 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Suceava organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, gradul profesional principal din cadrul Serviciului Integrare Europeană şi Strategii de Dezvoltare.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durata, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă din domeniul: ştiinţe economice sau ştiinţe administrative cu specializarea administraţie publică;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 23 mai 2018: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 04 iunie 2018, ora 10.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Suceava, Serviciul resurse umane, Bd. 1 Mai nr. 5A, camera 45, sau la telefonul o230/212.696, interior 252, e-mail ralucap@primariasv.ro.

Apply for this Job