Consilier principal – Primăria Municipiului Slobozia, Județul IalomițaConsilier principal

Primăria Municipiului Slobozia, Județul Ialomița

12 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Slobozia, Județul Ialomița, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie, vacante,  de consilier, clasa I, grad profesional principal din cadrul Compartimentului Disciplina în Construcții – Serviciul Urbanism.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime minimă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 31 octombrie 2018, ora 16:30: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 12 noiembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Slobozia din str. Episcopiei nr. 1, Județul Ialomița, telefon: 0243/231.450, interior 176.

Apply for this Job