Consilier principal – Primăria Municipiului RădăuţiConsilier principal

Primăria Municipiului Rădăuţi

23 iunie 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Municipiului Rădăuţi, Judeţul Suceava organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, grad profesional principal, în cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor – compartiment stare civilă din cadrul UAT – Municipiul Rădăuţi.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime minimă în specialitatea studiilor necesare ocupării/exercitării funcţiei publice, 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 24 iulie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 26 iulie 2017, ora 14:00: probă interviu;

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Municipiului Rădăuţi, Judeţul Suceava, telefon 0230/561140.

Apply for this Job