Consilier principal – Primăria Comunei Şuncuiuş, judeţul BihorConsilier principal

Primăria Comunei Şuncuiuş, judeţul Bihor

10 decembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Şuncuiuş, judeţul Bihor, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, grad profesional principal, în cadru Compartimentului – stare civilă şi evidenţa persoanei.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii de specialitate: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în oricare din domeniile: ştiinţe economice, ştiinţe juridice, ştiinţe administrative;
  • cunoştinţe de operare pe calculator;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 15 ianuarie 2019, ora 11.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Comunei Şuncuiuş, cu sediul în comuna Şuncuiuş, strada Aurel Vlaicu nr. 439, judeţul Bihor, telefon 0259.444.010, e-mail primaria.suncuius@cjbihor.ro.

Apply for this Job