Consilier principal – Primăria comunei Șimnicu de Sus, Județul DoljConsilier principal

Primăria comunei Șimnicu de Sus, Județul Dolj

22 martie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria comunei Șimnicu de Sus, Județul Dolj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional principal.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studiilor studii superioare absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalarea în domeniul: administrativ sau juridic;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 24 aprilie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • 26 aprilie 2019, ora 10:00: proba interviu;

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la Primăria Șimnicu de Sus, cu sediul în satul Dudoviceşti, Str. Craiovei nr. 10, comuna Șimnicu de Sus, judeţul Dolj, telefon 0251/451.094, e-mail: simnicudesus@yahoo.com.

Apply for this Job