Consilier principal – Primăria Comunei Scobinţi, județul IașiConsilier principal

Primăria Comunei Scobinţi, județul Iași

20 august 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Scobinţi, județul Iași organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție vacante, de consilier, grad profesional principal din cadrul Biroului de Contabilitate.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în ramura de știință științe economice – pentru funcția publică vacantă de consilier, grad profesional superior, din cadrul Biroului de contabilitate;
  • vechime minimum 5 ani în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 09 septembrie 2019, ora 11.00: termenul limită de depunere a dosarelor;
  • 26 septembrie 2019, ora 11.00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare la Primăria Comunei Scobinţi, județul Iași, telefon 0232 720 310.

Apply for this Job