Consilier principal – Primăria Comunei RoșcaniConsilier principal

Primăria Comunei Roșcani

11 mai 2017

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Roșcani, Județul Iași organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă de consilier clasa I grad profesional principal, Compartiment Registrul Agricol.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, sau respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul administraţie publice sau cadastru;
  • experienţă în administraţie publică sau cadastru;
  • vechimea în specialitatea studiilor – 5 ani vechime.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 26 iunie 2017, ora 10.00: proba scrisă;
  • 28 iunie 2017, ora 14.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Comunei Roșcani, Județul Iași din satul Rădeni, telefon: 0232/257.058.

Apply for this Job