Consilier principal – Primăria Comunei FrăsinetConsilier principal

Primăria Comunei Frăsinet

16 ianuarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Frăsinet organizează concurs pentru ocuparea următoarelor funcții publice de execuție vacante din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Comunei Frăsinet, județul Călărași:

• consilier principal la Compartimentul Registrul Agricol Cadastru.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 18 februarie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • 19 februarie 2019, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Comunei Frăsinet, Str. Barajului nr. 5, județul Călărași, tel.0242/645908.

Apply for this Job