Consilier principal – Primăria Comunei Bahna, Judeţul NeamțConsilier principal

Primăria Comunei Bahna, Judeţul Neamț

6 noiembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comunei Bahna, Judeţul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă de consilier, clasa I, grad profesional principal, din cadrul Compartimentului Financiar Contabil.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul ştiinţe economice;
  • vechime în specialitatea studiilor necesara executării funcţiei publice – minimum 5 ani;
  • permis de conducere.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 26 noiembrie 2018, ora 15:00: data limită pentru depunerea dosarelor;
  • 07 decembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 10 decembrie 2018, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Comunei Bahna, din Judeţul Neamț, telefon 0233/760.002.

Apply for this Job