Consilier principal – Primăria Comuna Coţofăneşti, judeţul BacăuConsilier principal

Primăria Comuna Coţofăneşti, judeţul Bacău

19 februarie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Primăria Comuna Coţofăneşti, judeţul Bacău, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, grad profesional principal, în cadrul Biroului Agricol și Cadastru Funciar.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum: 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 22 martie 2019, ora 10.00 – proba scrisă;
  • 25 martie 2019, ora 13.00 – proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine Comuna Coţofaneşti, judeţul Bacău, cu sediul în satul Coţofaneşti nr. 412, comuna Coţofăneşti, judeţul Bacău, telefon 0234.330.001, e-mail cons_loc_cotofanesti@yahoo.com

Apply for this Job