Consilier principal – Parchetul de pe lângă Curtea de Apel IaşiConsilier principal

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi

1 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice, de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional principal în cadrul D.E.F.A – P.T. Iași.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii superioare economice de lungă durata, absolvite cu diplomă de licenţă, în unul din domeniile financiar, contabilitate sau alte specializări din domeniul economic;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 05 noiembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 09 noiembrie 2018, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi Vasile Conta nr. 28, judeţul Iaşi, telefon 0374.128.220, interior 439.

Apply for this Job