Consilier principal – Parchetul de pe lângă Curtea de Apel IaşiConsilier principal

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi

28 decembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice, de execuție, vacante, de consilier principal în cadrul D.E.F.A P.T. laşi.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe economice domeniul contabilitate sau domeniul finanţe:
  • vechime minimă in specialitate 5 ani;
  • nu are antecedente penale.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 31 ianuarie 2019, ora 10:00: proba scrisă;
  • 06 februarie 2019, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi Vasile Conta nr. 28, judeţul Iaşi, telefon 0374.128.220, interior 439.

Apply for this Job