Consilier principal – Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Seminţelor şi Materialului Săditor TeleormanConsilier principal

Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Seminţelor şi Materialului Săditor Teleorman

18 octombrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Seminţelor şi Materialului Săditor Teleorman organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional principal în cadrul Compartimentului Laborator, Analize, Primire Probe, Umiditate, Puritate, Germinaţie şi Stare Fitosanitară.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţa absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în următoarele specializări – horticultura sau ingineria produselor alimentare sau agronomie;
  • cursuri de calificare de laborant seminţe/cursuri de perfecţionare în controlul calităţii seminţelor;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 20 noiembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • 22 noiembrie 2018, ora 10:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Inspectoratului Teritorial pentru Calitatea Seminţelor şi Materialului Săditor – Teleorman, din Alexandria, Str. Libertăţii nr. 314, telefon 0347/804.481.

Apply for this Job