Consilier principal – Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor VâlceaConsilier principal

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Vâlcea

19 noiembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Vâlcea organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, grad profesional principal la Serviciul Laborator Sanitar Veterinar și pentru Siguranţa Alimentelor.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată,absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specialitatea medicină veterinară;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 10 decembrie 2018: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 19 decembrie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • data şi ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Pentru relaţii suplimentare candidaţii se pot adresa Compartimentului resurse umane, de unde se poate procura bibliografia de concurs, telefon 0350.409.951 sau 0250.713.819.

Apply for this Job