Consilier principal – Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Caraş-SeverinConsilier principal

Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Caraş-Severin

8 mai 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Caraş-Severin organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată  a funcţiei publice de execuţie, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional principal din cadrul Serviciului implementarea politicilor, strategiilor în agricultură și industrie alimentară, consultanță agricolă și formare profesională – Compartimentul implementarea politicilor, strategiilor în agricultură și statistică, asistență tehnica zonală și RICA.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani;
  • cunoștințe de operare PC – nivel mediu (dovedite cu documente care să ateste deținerea competențelor respective).

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 27 mai 2019, ora 17:00: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 07 iunie 2019, ora 11:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei pentru Agricultură Judeţeană Caraş-Severin din Reşiţa, Piaţa Republicii nr. 28, telefon 0255/212.363.

Apply for this Job