Consilier principal – Direcția Județeană pentru Sport și Tineret MureșConsilier principal

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș

30 martie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier clasa I, grad profesional principal, în cadrul Compartimentului Financiar- Buget-Plăţi al DJST Mureş.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii
  • superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în profil economie;
  • să îndeplinească condiţiile minime de vechime prevăzute de art. 57, al. 5 lit. b din Legea nr. 188/1999, respectiv minimum 5 ani vechime.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 03 mai 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Mureș din str. Victor Babes nr.11, Județul Mureș, telefon: 0265-218841.

Apply for this Job