Consilier principal – Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret MehedinţiConsilier principal

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Mehedinţi

3 iunie 2019

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Mehedinţi, Judeţul Mehedinţi, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie, vacante de consilier, clasa I, grad profesional principal – Compartimentul Financiar- Buget-Plăți.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul economic;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice minimum 5 ani;
  • cunoștințe de operare calculator (necesitate și nivel) nivel mediu – Word, Excel, care se vor dovedi cu înscrisuri de către candidați.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 15 iulie 2019, ora 11:00: proba scrisă;
  • 18 iulie 2019, ora 11:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Mehedinţi din Drobeta-Turnu Severin, aleea Mihai Guşiţă nr. 6, Judeţul Mehedinţi, telefon 0252/316.623,e-mail djst.mehedinti@mts.ro.

Apply for this Job