Consilier principal – Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret BacăuConsilier principal

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bacău

10 decembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bacău organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional principal – Compartimentul Tineret.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată,absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani;
  • disponibilitate peste programul normal de lucru, atunci când situația o impune;
  • disponibilitate în vederea delăsărilor pentru coordonarea activităţii la centrele de agrement din judeţ, administrate de instituţie, reprezentarea în teren ocazionată de activităţile de tineret în colaborare cu O.N.G., asociaţii, fundaţii, organizaţii, etc.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 14 ianuarie 2019, ora 11:00: proba scrisă;
  • 16 ianuarie 2019, ora 11:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Bacău, str. Pictor Th. Aman, Nr. 94, Bacău, telefon 0234.511.089, e-mail djst.bacau@mts.ro.

Apply for this Job