Consilier principal – Direcţia Judeţeană de Statistică GalaţiConsilier principal

Direcţia Judeţeană de Statistică Galaţi

7 noiembrie 2018

ATENȚIE: Acest anunţ a expirat, existând posibilitatea ca datele prezentate aici să nu mai fie relevante în acest moment.

Direcţia Judeţeană de Statistică Galaţi organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice, de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional principal, în cadrul Serviciului de Producţie Statistică, INSPIRE.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ramurile de ştiinţă: matematică, ştiinţe economice, ştiinţe inginereşti;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 26 noiembrie 2018, ora 15.00: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 07 decembrie 2018, ora 10.00: proba scrisă;
  • 11 decembrie 2018, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Direcției Județeană de Statistică Galați, Str.Nicolae Bălcescu, nr.80 Galați, telefon 0236/460.335.

descarca: DJS-GALATI-Anunt-concurs.pdf 435KB PDF

Apply for this Job